Vores kaffe

Økologisk blanding Arabica 

En lækker kaffe bestående af bønner fra Flores, Java, Sumatra, Bali, Honduras og Brasilien. Kaffen har en fuld aroma med en behagelig eftersmag. Kaffen er certificeret økologisk og derfor er alle poserne mærket med Statens Ø-mærke og EU's grønne blad. 

Smage profil
Ristning:xx
Syre:x
Styrke:xx

Velegnet til: Espresso, filter kaffe & helbønne-makskine. Bør brygges ved ca. 93 grader. 

 

Gayo Sumatra 

Gayo Sumatra er en 100% arabica kaffe. Kaffen har fuld aroma, middel syre og en meget krydret smag, for at slutte af med et strejf af mørk chokolade. 

Fra øen Sumatra er der hovedsageligt 3 regioner, hvor der dyrkes kaffe. Aceh, Lake Tuba og Mangkuraja. Indonesisk kaffe er generelt semi washed og har en tendens til at have en fuld krop, jordagtig, træagtig med en smule syre.  

Smage profil:
Ristning: xxx
Syre: xx
Styrke: xxxx

Velegnet til: Helbønne maskine og espresso  

 

Colombia - Supremo

Supremo er en 100% arabica kaffe, der har en kraftig aroma med middel syrlighed og sødme. Smagen har nuancer af chokolade og karamel.

Kaffen fra Colombia er inddelt i 2 grupper Supremo og Excelso, dette har noget at gøre med bønne størrelsen. Colombias kaffe er kendetegnet ved en stor variation helt fra chokoladesmag over til frugtsmag. 

Smage profil:
Ristning. xxx
Syre: xx
Styrke: xxx

Velegnet til: Filter, Helbønne maskine & espresso. 

 

Espresso 

Denne specielle espresso blanding består af udsøgte kaffer fra følgende lande Brasilien, Honduras, Indonesien og Uganda. Espressoen har en kraftig krop, høj syre og en god fedme.

Kaffen er brygget på en espressomaskine, hvor vandet bliver trykket ud gennem et filter med vandtryk på 8-9 bar. Samt reguleret i temperatur, så man får alle smagsnoter og olier ud af kaffen. Det tager ca. 25 sekunder at brygge en espresso. 

Smage profil:
Ristning. XXx (2.5 af x ud af 4)
Syre: xxxx
Styrke: xxxx

Velegnet til: Espresso & Helbønne maskine.